Zomersale bij Buidelslings & Meer! 
Nieuwsbrief van Buidelslings & Meer

Fijne zomer!

ZomersaleWij wensen jullie allemaal een fijne zomer en een hele goede vakantie toe. Hier wisselen wij de vakantie netjes af, zodat de shop gewoon 'open' blijft. Geen zomerstop voor ons dus, maar wel een zomersale. We maken plaats voor een heel nieuw seizoen.

Lieve groeten,
Janneke & Jacqueline
Knutselplaat

Knutselplaat

De Buidelsling ijscowagen
We gaan er een traditie van maken, een nieuwe nieuwsbrief, betekent een nieuwe knutselplaat. Omdat Janneke met dit mooie weer graag met een ijscowagen zou willen rondrijden, hierbij een kleine versie van haar droomwagen. Je hebt nodig: schaar, lijm, een mesje en een ijsje voor de sfeer :) 
 
     

Youtube kanaal

Heel veel filmpjes!  Heb je ons Youtube kanaal al bekeken? Ons eerste filmpje ging (natuurlijk) over de buidelsling. De buidelsling in 30 sec, met Jacqueline en Milou. Erg leuk om te maken dus er komen er meer! En niet alleen over de buidelsling. In de volgende episode spelen de Busha leggings namelijk de hoofdrol. Dus hou ons kanaal in de gaten of wordt abonnee.
Voorproefje Oobi

Voorproefje

Fräulein Prusselise en Oobi Wij zijn al druk met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Dit seizoen mogen we het Duitse merk "Fraulein Prusselise" in de shop opnemen. Beenmode met hele vrolijke prints. Daarnaast zijn we ook druk bezig om de prachtige poncho's (of noem het capejes) van het Australische merk Oobi aan onze shop toe te voegen, deze zijn zo uit een sprookjesboek gelopen.
Copyright © 2013 Buidelsling.nl, All rights reserved.

Onze gegevens:
contact@buidelsling.nl
www.buidelsling.nl
buidelsling.blogspot.nl