De eerste nieuwsbrief; wij zijn klaar voor de zomer! 
Nieuwsbrief van Buidelslings & Meer

De eerste nieuwsbrief

Dank je wel! 
Allereerst willen we jullie bedanken, niet op de laatste plaats dat je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief, maar nog belangrijker voor je bezoek en support aan onze site. Wij zijn blij dat we sinds november zoveel bezoekers en lieve reacties ontvangen. Dat maakt dat we nog steeds met veel enthousiasme aan de shop werken. 
Dank je wel!
Nog altijd niet helemaal ervaren maar met een grote dosis doorzettingsvermogen en goede wil komen we een heel eind. 
In deze nieuwsbrief een Dank je wel-korting, de Leensling en een knutselplaat. Oh ja, wisten jullie trouwens dat wij ook een blog hebben? Mocht je benieuwd willen zijn naar onze webshopavonturen :)

Lieve groeten,
Janneke & Jacqueline
 
15 % korting

15% Korting

Een klein feestje! 
Omdat het onze eerste nieuwsbrief is, de zomer er nu toch echt aankomt (althans dat denken wij) en een bedankje naar jullie toe, krijg je met de code nieuwsbrief01 15% korting op het gehele assortiment. 
 
Zonnehoedje "Happy Prince"

Zonnig mooi!

Onze zonnehoedjes:  Heb je ze al bekeken? De zomerhoedjes van het Koreaanse merk Happy Prince? Een beetje vintage, een grote zonneklep en bijna allemaal tweezijdig te dragen. Prachtig afgewerkt en van mooi katoen. En weet je wat zo leuk is?! Ze zijn exclusief te koop bij Buidelslings & Meer
Hotslings 'Lemon Mist' verstelbare buidelsling

Lemon mist

Nieuw design: Deze zomer hebben we een nieuw design buidelsling toegevoegd aan ons assortiment: de Lemon Mist. Een hele mooie zomerse doek  en natuurlijk ook verstelbaar naar jouw maat. Ideaal voor een zomerse stranddag, dus op naar het strand!
Nieuw: Zomergoed, originele zomerkleding

Zomergoed

Al ontdekt? We hebben een nieuwe kop 'Zomergoed' in ons menu. Bijzondere jumpsuits, de liefste tutujurkjes en de zomerse variant van onze Busha leggings. Luchtige broekjes voor een warme zomerdag. Helaas geen vos of uil, maar daarentegen wel een hippe panda of een lieveheersbeest!
Buidelsling lenen?

De leensling

Een buidelsling proberen?  Dat kan nu bij Buidelslings & Meer! Je kunt er namelijk eentje van ons lenen. Een week lang buidelslingen, met de alledaagse dingen in huis en de korte stukjes buitenshuis. Uit ervaring weten wij namelijk dat een babydager uitzoeken vanaf een foto lastig is. Dus twijfel je of de buidelsling voor jou geschikt kan zijn? Dan is dit wellicht een uitkomst.
Knutselplaat

Knutselplaat

Plankpopje van papier! Onze soort van mascotte, is ons plankpopje 'Eva'. En na wat geknutsel in Photoshop van onze kant, kun je deze nu downloaden als knutselplaat! Je hebt nodig: een schaar, lijm, een mesje en een beetje geduld. Voor een fijne knutselmiddag met je kinderen in de tuin......of voor een saaie vrijdagmiddag op je werk :) Succes! 
Copyright © 2013 Buidelsling.nl, All rights reserved.

Onze gegevens:
contact@buidelsling.nl
www.buidelsling.nl
buidelsling.blogspot.nl